Veel interesse in jobdag van zaterdag bij Van Hool

Er is veel interesse voor de jobdag van zaterdag bij NV Van Hool in Koningshooikt. Het bedrijf zoekt dit jaar nog 234 werknemers om de openstaande vacatures in te vullen. Het gaat om 172 technisch geschoolde productiemedewerkers en 62 andere medewerkers waaronder ingenieurs, aankoop- en verkoopmedewerkers.

De werknemers zijn moeilijk te vinden. Dus voeren ze bij Van Hool massaal promotie om de vacatures bekend te maken. Er worden 50.000 broodzakken in de regio verdeeld. Werknemers die een nieuwe collega aanbrengen worden beloond met een bon van 300 euro voor een citytrip. Zaterdag 21/4 is er een jobdag. Nu is er al massaal ingeschreven voor de verschillende sessies. Enkel voor de sessie tussen 12.30 en 13u is er nog plaats. Natuurlijk kan er ook achteraf nog gesolliciteerd worden.

Alle info krijg je via www.vanhool.be/nl/jobdag.