Kinderen kijken uit naar Spel van de Roetaert

Zondag 8 april vindt op de Grote Markt in Herentals het spel van de Roetaert plaats. Het eeuwenoude spel kreeg een aantal jaren geleden een modernere versie en zo worden er nu pluchen konijnen uit de toren van het Belfort van de Lakenhal geworpen.

Het kind dat het prijskonijn vangt wint een fiets. Elk deelnemend kind krijgt een attentie.

De kinderen tussen 3 en 11 jaar worden verdeeld in vier categorieën.

Programma:
– 13.30u: start inschrijvingen
– 14u: kinderdisco
– 15u: Spel van de Roetaert

DELEN
Vorig artikelVernieuwde Lenteshopping is groot succes
Volgend artikelGeefplein in Volle Vaart
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.