Drie gangsters gepakt na achtervolging tot in Greesbos

  De politie heeft dinsdagvoormiddag na een achtervolging tussen Geel en Herentals drie vermoedelijke inbrekers opgepakt. De verdachte auto met Franse nummerplaten was aan Katersberg in Geel opgemerkt toen de inzittenden foto’s namen van woningen. Toen agenten het voertuig wilden controleren sloeg de wagen op de vlucht.

  Er werd groot alarm gegeven in de politiezones Turnhout, Neteland en Zuiderkempen en de drie reden van Geel naar de Zavelbosstraat in Herentals. Daar kon eerst een vluchtende gangster opgepakt worden en na inzet van een politiehelicopter werden ook de 2 anderen opgepakt. De drie bleken geen papieren op zak te hebben en spraken enkel Spaans. Hun auto is in beslag genomen. Het onderzoek loopt verder.

  DELEN
  Vorig artikelSchepencollege neemt bus 220
  Volgend artikelAuto in gracht
  De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.