De Diamonds gaan op cruise naar Hull

Diamonds on the Rocks – de Diamonds voor de vrienden – gaat op cruise. Dé Belgische Neil Diamond tribute band met wortels in de Kempen gaat komend najaar namelijk op cruise. Van 19 tot 21 oktober 2018 spelen ze twee avonden op de cruiseferry Zeebrugge – Hull – Zeebrugge en alle fans mogen mee.

De Diamonds bestaan uit de crème de la crème van de Belgische muziek: Jan Cuyvers (Soulsister, Bart Peeters & The Radio’s), Marc ‘Rosso’ Van Puyenbroeck (Soulsister, Clouseau, Natalia) Niels Verheest (Blue Blot, Roland), Luc Canters (Rick Tubbax & The Taxis, Strange Fruit) en de zangeressen Emilie Leysen en Nathlie Van den Meutter (Strange Fruit), Zanger Kriss ‘Kirri’ Valvekens heeft een stem die als geen ander lijkt op ie van de grote Neil.

De Diamonds Cruise wordt voor de deelnemers een totaalbeleving. Mensen krijgen bij het inschepen ene speciale t-shirt, een polsbandje. Wie het VIP-arrangement neemt, dineert en ontbijt samen met de mensen van de band. Het wordt voor de deelnemers een uniek event tijdens het weekend van 19 tot 21 oktober, met 2 avonden op de nachtferry Zeebrugge-Hull-Zeebrugge.

Alle info over het volledige programma vind je op www.happyweekends.be.