IANDO opent popup in Zandstraat Herentals

Bert Pauwels en Annelies Van Dyck, zaakvoerders van IANDO

In Herentals verschijnt met IANDO een nieuwe sterke speler op de markt van de zonweringen. Waar anderen zich voornamelijk bezig houden met verkoop, hoopt IANDO het verschil te maken door een totaalverhaal aan te bieden met ook installatie van zowel binnen- als buitenzonwering.

IANDO is ontstaan in de schoot van bouwbedrijf Dijk&Duin en met mensen van het voormalige VERMAT Ramen & Zonwering. Met zaakvoerder Annelies Van Dyck gaat de know-how van de sector alvast niet verloren: “We zijn absoluut niet de enigen die raamdecoratie en andere zonweringsproducten in het gamma hebben. Onze sterkte zal zijn dat we voor elk raamtype een oplossing op maat kunnen bieden.” Als verdeler van Bece, Harol en domoticamerk Somfy kiezen ze ook resoluut voor kwaliteit.

Indoor & outdoor living
“We zien grote opportuniteiten. Door overisolatie en het gebruik van zonwerend glas als gevolg van de steeds strengere bouwnormen heeft men tijdens de winter moeite de zonnewarmte binnen te krijgen, of ze net buiten te houden tijdens een warme zomer. Zonwering is dan een milieuvriendelijkere en goedkopere oplossing dan verwarming of airco”, zo verduidelijkt medezaakvoerder Bert Pauwels. “Mensen beseffen ook meer en meer dat er nog een leven is naast werken. Buiten leven maakt daar deel van uit. Ons gamma verandazonweringen, knikarmschermen, lamellendaken,… kadert in die denkwijze.”

Popup
Thuisbasis wordt het pand van de voormalige garage Vansumere gelegen langs de Herentalsesteenweg 89 richting Grobbendonk, dat met dat doel aangekocht werd. Wel zullen er eerst nog grondige verbouwingen moeten gebeuren. In afwachting werd een popup geopend in de winkelwandelstraat Zandstraat 13 (ex-Schoenen Torfs) te Herentals, die moet fungeren als voorlopige showroom.

Om de start te vieren kan u tijdens de openingsmaand april genieten van acties op alle zonweringsproducten. Zo kan u deze zomer alvast genieten van de zon.

Meer info op hun website: www.iando.be.

De popup zal geopend zijn van 13u30 tot 16u30 zondag 8 april tijdens de Lenteshopping georganiseerd door de middenstandsorganisatie van Helemaal Herentals.