‘Brief uit de hemel’ wint publieksprijs BoekGoud 2017

Tessa Wuyts uit Olen heeft de publieksprijs BoekGoud 2017 gewonnen. Het lezerspubliek koos haar boek ‘Brief uit de hemel’ als meest beklijvende boek. Het boek gaat over Charlotte, het ongeboren dochtertje van Tessa. Het boek geeft heel wat antwoorden op vragen van het zoontje van Tessa, vragen waarmee ook andere kinderen in soortgelijke situaties worstelen.

Aan de publieksprijs uitgereikt door uitgeverij Boekscout is een bedrag van 750 euro verbonden. Tessa Wuyts wil dat bedrag aanwenden voor een volgend boek.

DELEN
Vorig artikelInbraakpoging bij Appleshop Switch
Volgend artikelKasteel Le Paige wordt opgeknapt
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.