Cruise-in-Thals wordt kleurrijke familiemusical

Wie de musical Cruise-in-Thals op 4, 5 en 6 mei in cc ’t Schaliken wil meemaken, mag niet lang meer aarzelen om te reserveren. Zowat de helft van de tickets vloog al de deur uit. Het belooft dan ook een pakkend familiespektakel te worden, vorm gegeven door vijf Herentalse verenigingen. Ze nemen je mee met de gewezen zeebonk Jack en de aan lager wal geraakte vamp Angel, gestalte gegeven door cultuurschepen Ingrid Ryken. In het ‘haveke’ in Herentals vertrekken ze voor een cruise die als plezierreis begint maar plots een spannende race tegen de tijd wordt.

De musical werd geschreven én gecomponeerd door The Legends. Theaterspektakel, Time-Out en Corpus Sanum staan mee op de planken. Na de voorstelling zorgt het Hertals Zeemanskoor nog voor gepaste ambiance in de foyer. “We presenteren een feel good-spektakel vol humor, spanning, ontroering, muziek en dans”, verzekert regisseur Jan De Smet. Hans Rombouts, Tony Decap en Paul Vrindts componeerden leuke eigen uptempo nummers en ontroerende ballads. Een Decap-orgel staat op de scène.

Er zijn opvoeringen op vrijdag 4 mei om 20 uur, op zaterdag 5 mei om 20 u en op zondag 6 mei om 15 uuur in CC ’t Schaliken, Grote Markt 35 in Herentals. Tickets: aan de balie van CC ’t Schaliken, 014 21 90 88 of online.