VC Herentals – KFC Nijlen spelen meer dan interessante derby

In de 3e klasse Amateurs B kijken VC Herentals en KFC Nijlen zondagnamiddag mekaar recht in de ogen. Het is een Antwerpse derby met interessante invalshoeken tussen 2 ploegen die de voorbije weken in erg goede doen zijn.

VC Herentals leidt in de derde periode met 7 op 9 punten, staat in de stand met 26 punten als leider van een groepje ploegen dat mits puntenverlies nog altijd in degradatienood kan komen. Interessant om weten voor VC Herentals is dat Sterrebeek voorlaatste blijft en zijn wedstrijd zaterdagavond al verloor.

Nijlen staat op een vijfde stek in het klassement en mag zelfs naar boven kijken. Want mits winst bij VC Herentals en nog een inhaalwedstrijd te goed kunnen de Nijlenaars op 3 punten van de leider komen.

VC Herentals won de heenwedstrijd op het veld van Nijlen. KFC Nijlen is dus op revanche belust. Bij VC Herentals is iedereen speelklaar. Bij KFC Nijlen keert Luyten terug uit schorsing.

VC Herentals-Nijlen, zondagnamiddag 15u.