Dag Pas trekt N-VA-lijst Olen

N-VA afdelingsvoorzitter Dag Pas wordt de nieuwe lijsttrekker van N-VA Olen bij de gemeenteraadsverkiezingen van oktober. Als huidig N-VA gemeenteraadslid vindt hij dat politiek in de eerste plaats teamwerk is: “N-VA Olen heeft een sterke ploeg met veel bekwame mensen, politieke ervaring en nieuwe ideeën.” Nummer twee wordt geboren en getogen Olenaar en afdelingssecretaris Annelies Horemans, mama van twee zonen en N-VA gemeenteraadslid. Op plaats drie staat Willy Maes, fractieleider van de N-VA in de gemeenteraad in Olen en OCMW-raadslid.

DELEN
Vorig artikelFietsers gewond bij aanrijdingen
Volgend artikel“Luchtvervuiling dringend onderzoeken”
Bart is al zo’n 30 jaar redacteur en copywriter. U kent hem wellicht van zijn wekelijkse column in Deze Week, waarin hij op een persoonlijke en afwisselend filosofische en ludieke manier zijn licht laat schijnen over het wel en wee in de Kempen.