Bevraging buurtbewoners Molenvest loopt fout

Foto: Marcel Nelis

Een aantal buurtbewoners van de Molenvest in Herentals stellen zich vragen bij de werkwijze met de enquête van oppositiepartij N-VA. Die willen de buurtbewoners bevragen over de huidige en de toekomende verkeersoverlast in hun buurt. Zeker de komst van de kunstacademie zorgt er voor de nodige kopbrekens. Hans Horemans (Stadslijst) die op de Molenvest woont kreeg alvast geen enquête in de bus. Een telefoontje met andere buurtbewoners gaf hetzelfde resultaat, geen enquête gehad. Ze vermoeden dat er een aantal buurtbewoners vooraf geselecteerd werden. N-VA beloofde extra enquêtes te bezorgen.

DELEN
Vorig artikelDikketruiendag: van grijs naar frisgroen
Volgend artikelInschrijvingen Maanrockrally gestart
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.