Wintercafé van HBBC

Foto: Marcel Nelis

Zaterdag 3 februari organiseert de Herentalse basketbalclub, HBBC, weer z’n Wintercafé aan de Sporthal De Vesten (KTA) aan de Augustijnenlaan. Het wordt een gezellig samenzijn bij vuurkorven en leuke muziek. Om de innerlijke mens te versterken, zijn er onder andere verse soep, hotdogs, pannenkoeken en… gebakken haring! Verder is er warme chocomelk, cava, verschillende jenevers, en de inspirerende bereidingen van HBBC’s erevoorzitter Piet Thys, zoals de onvolprezen échte ‘driepunter’. Dagslaper zorgt voor een gastoptreden. Tussendoor kan u ook kijken naar/supporteren voor de verschillende HBBC-teams die in de sporthal aan het werk zijn, van de U21 tegen Guco tot en met de eerste ploeg tegen Stabroek, een niet te missen match. Van 12 uur tot middernacht kan u terecht in het Wintercafé.

DELEN
Vorig artikelDag van de Academies
Volgend artikelGeelse brandweer blust brandende frietketel
Bart is al zo’n 30 jaar redacteur en copywriter. U kent hem wellicht van zijn wekelijkse column in Deze Week, waarin hij op een persoonlijke en afwisselend filosofische en ludieke manier zijn licht laat schijnen over het wel en wee in de Kempen.