Stemmen voor Ethiopië

Op zaterdag 3 februari organiseert vzw Sterren voor Ethiopië voor de vierde keer ‘SteMMen voor Ethiopië’. Tijdens dit stemmige concert brengen enthousiaste stemmen en sterren uit Herentals en omliggende gemeenten een fijne selectie aan muziekstijlen. Het geheel wordt overgoten met veel liefde voor muziek én voor de Ethiopische kinderen.

“Little Heaven, het project voor HIV-positieve kinderen dat SVE ter harte draagt, heeft zich de afgelopen jaren enorm kunnen ontwikkelen dankzij de steun van velen”, zegt Liesbet Sanders van SVE. “Zo kon een nieuw huis worden aangekocht waardoor de levensomstandigheden van de kinderen fel verbeterd zijn. De eerste jongeren hebben inmiddels het huis verlaten om op eigen benen te staan. Andere kindjes in nood vonden het afgelopen jaar een warme thuis in Little Heaven. Naast Little Heaven verleent SVE ook haar medewerking aan andere kleinschalige projecten.”
 
Kaarten voor het benefietconcert kosten 10 euro en zijn verkrijgbaar via de ticketservice van ‘t Schaliken.

Het programma