1 dode, één zwaargewonde en 3 lichtgewondenop E313 in Herentals-West

Ziekenwagen, ambulance
Foto: archief

Zaterdagmorgen is er een zwaar ongeval gebeurd op de E313 Antwerpen-Hasselt ter hoogte van Herentals-West. Een auto en een bestelwagen kwamen er rond 4.30u met mekaar in botsing. Daarbij vielen 1 dode, 1 zwaar- en 3 lichtgewonden. Een vrouwelijke passagier van 52 jaar oud uit de personenwagen overleed aan haar verwondingen in het ziekenhuis. Eén slachtoffer is nog zwaargewond, drie personen werden lichtgewond. De E313 is volledig versperd. Het verkeer richting Hasselt moet de E313 in Massenhoven verlaten. De juiste omstandigheden van het ongeval worden onderzocht. De hinder zal er nog lange tijd duren. Auto’s die tussen het ongeval en de oprit 19 in Massenhoven staan worden onder begeleiding van de politie naar de oprit gebracht.

Het verkeer moet de afrit Massenhoven nemen en zo naar Herentals oprit 20 rijden.

DELEN
Vorig artikelMan die echtgenote doodstak kreeg eerst klappen
Volgend artikelDieven stelen kledij uit auto
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.