Het warmste plein

De buren van de Maalderijstraat in Morkhoven kwamen gezellig samen op het ‘warmste plein’ voor een winters drankje en hapje. Het was de eerste van een reeks acties die initiatiefnemers Jef Briers en Luc Geysen organiseren voor het goede doel. “Op het einde van het jaar willen we met een delegatie van de buurt naar de Warmste Week van Studio Brussel trekken met onze verzamelde centjes”, zeggen ze. “Op de toog van onze dranktent konden de bezoekers voorstellen voor goede doelen in een doos deponeren. Zo heeft iedereen zijn inbreng. En zo komt de buurt ook meer samen, wat ook onze bedoeling is.” (Foto’s Maria De la Cruz)

DELEN
Vorig artikel‘400 jaar Francken’ op mooi plaket
Volgend artikelMedailles en worstenbroden voor G-sporters
Bart is al zo’n 30 jaar redacteur en copywriter. U kent hem wellicht van zijn wekelijkse column in Deze Week, waarin hij op een persoonlijke en afwisselend filosofische en ludieke manier zijn licht laat schijnen over het wel en wee in de Kempen.