GP Rik Van Looy eert Herentalse wielerkeizer

Wielerkeizer Rik Van Looy krijgt op zaterdag 7 juli met zijn eigen GP Rik Van Looy een passend eerbetoon van de vele wielerfans in de Kempen. Het parcours van de GP Rik Van Looy, over zowat 150 km ligt vast. Het vertrek is om 11u in Grobbendonk en de aankomst voor 15u op de Grote Markt in Herentals. Na het wielerfeest is er om 16u mogelijk nog de kwartfinale van de Rode Duivels op het WK voetbal in Rusland. Het centrum van Herentals ademt de zaterdag voor het bouwverlof hoogstaande wieler- en voetbalsport. De organisatoren van beide events moeten hun organisaties die dag nog op mekaar afstellen.

DELEN
Vorig artikelVrijdagmarkt verhuist naar het centrum
Volgend artikelJef Neve nieuwe parel voor Jazz in Thals
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.