Hotel Corbie krijgt hotel met tien verdiepingen naast Ring

Hotel Corbie bouwt dit jaar nog een nieuw hotel met tien verdiepingen naast de Geelse Ringlaan. Het hotel zal 60 kamers tellen: 30 hotelkamers en 30 businessflats. Hotel Corbie heeft al een hotel op de Grote Markt in Geel maar dat hotel is steeds volzet. In Mol en Lommel zijn er ook telkens 2 Corbie-hotels.

Het nieuwe hotel wordt gebouwd op de hoek van Pas en de Ringlaan. De verantwoordelijken van de hotelketen hopen binnen de 3 maanden de bouw te kunnen starten.

DELEN
Vorig artikelJan Bakelants is echte keukenprins
Volgend artikelLourdesgrot Begijnhof wordt opgeknapt
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.