Herentalse Wollemeisjes pakken stad in met kleurrijk breiwerk

De Herentalse ‘Wollemeisjes’ een groep vriendinnen met de interessante hobby breien gaan in de grijze januarimaand de stad Herentals extra kleur geven met hun breiwerk. In het voorjaar willen ze zelfs de Zandpoort volledig met breiwerk versieren. De Wollemeisjes spelen daarbij in op een trend die vanuit Amerika is overgewaaid.

Er wordt samengekomen en gebreid in verschillende cafés in Herentals. Er wordt o.a. gebreid in café De Rijoo, het Theatercafé, De Brigand en koffiehuis Illy. Op al deze plaatsen kan je ook restjes wol binnenbrengen. Interesse: wollemeisjes.herentals@gmail.com.

DELEN
Vorig artikelPolitie Neteland vat fietsendief
Volgend artikelASV Geel op nieuwe wegen
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.