Olifant May Tagu bevallen in Planckendael

  Olifant May Tagu bevalt van schattig olifantje

  Kerstbaby in Planckendael! 🐘 Olifant May Tagu is bevallen. 😍 Op YouTube kan jij stemmen op de naam: https://www.youtube.com/watch?v=ojn-TWrcg6o&list=PLIRNoX2RdMCrntqBHiJLg0EsGhthlfx0G&index=1 P.S.: Vergeet je zeker niet te abonneren op het YouTube-kanaal voor nog meer olifantenupdates!

  Publiée par ZOO Planckendael sur Mardi 26 décembre 2017

  Mechelen – Olifant May Tagu is op kerstdag bevallen van een baby-olifantje. Aan de plastechniek weten de verzorgers dat het om een meisje gaat. De verzorgers zijn opgetogen dat het een gezond olifantje is dat door de kudde volledig geaccepteerd is. Het publiek kan het olifantje woensdag bekijken. Het mag het olifantje ook een naam geven.

  DELEN
  Vorig artikelRobin Hood laat sluikstort achter
  Volgend artikelOmroep Neteland hoopt op late kerstman
  De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.