Komen die 14.000 kippen of niet?

Kalkoen

Komen die 14.000 loslopende kippen er aan de Watervoort in Herentals? Sommige buurtbewoners en politici pookten het kippenvuur de voorbije dagen alvast op door te zeggen dat ze bronnen hadden bij de Bestendige Deputatie van de provincie. Die zou donderdag een beslissing genomen hebben. De beslissing zou positief zijn voor de bio-boer. Het wordt dus bang afwachten in deze tijd van kerstmis en nieuwjaar. Een andere timing was misschien beter geweest. Trouwens Kerstmis is toch de tijd van de kalkoen?

DELEN
Vorig artikelZalige kerst gewenst vanwege onze redactie
Volgend artikelKerstkeet is populair
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.