Hoppin’ Around Vorselaar presenteert Jan De Wilde

Hoppin around Vorselaar
Foto: Maria De La Cruz

Hoppin’ Around Vorselaar presenteert op zaterdag 6 januari (20 uur) Jan De Wilde in cc ’t Schaliken in Herentals. Het concert maakt deel uit van de succesvolle theatertour ‘Dag meneer De Wilde’, die volle zalen trekt. Kleinkunsticoon De Wilde en zijn band brengen bekende nummers als ‘Joke’, ‘Een vrolijk lentelied’, ‘Walter’, ‘Eerste sneeuw’ en ‘Fanfare van honger en dorst’, met de basstem van de zanger die soms aan Tom Waits doet denken.

Hoppin’ Around Vorselaar zijn de muziekliefhebbers Dirk, Koen, Tom, Jeremy, Robin, Sam, Wim en Joris, die al jaren live optredens organiseren in het Kasteeldorp en daarbuiten. Op 4 maart om 14 presenteren ze ‘Et alors, en dan Johnny Voners’ in De Dreef (14 uur). Op 7 april volgt de kroegentocht, met deelname van alle Vorselaarse cafés. Op 4 augustus is er de stemmige retromarkt.

Tickets voor Jan De Wilde kosten 20 euro in vvk en 25 euro aan de kassa. Info en reserveren: schaliken.