Moderne toffe kerststal Landelijke Gilde maakt stemmen los

Moderne kerststal Landelijke Gilde

Reeds enkele tientallen jaren verzorgt de Landelijke Gilde Herenthout de kerststal in ons stoetersdorp.

Samen met KLJ en KVLV is hier sinds geruime tijd een kersdrink op kerstavond bijgekomen. Het eeuwenoude verhaal is nu opgefrist tot een hedendaagse versie om de boodschap van vrede, verzoening en verdraagzaamheid nog meer aan bod te laten komen. Vele Ideeën, suggesties en helpende handen zijn eraan te pas gekomen.

Bijbelse muurschildering van Jeugdatelier Matthys

Jeugdatelier Matthys maakt een bijbelse muurschildering. Parochieteam en team gezins4ringen geven een positieve ondersteuning, en op kerstavond is er een echte babyborrel voor alle parochianen. Vertrouwen, vriendschap en verbondenheid horen zeker bij het kerstgebeuren. Alle geschenken gaan integraal naar de minderbedeelden van ons dorp.

Daarom gaat mijn kerstwens 2018 over warme vriendschap, in een sfeer van begrip, steun en vertrouwen, om een nieuw jaar op te bouwen.