Tien Iraakse vluchtelingen stranden bij Mondelez

Politie
Foto: archief

Op een vrachtwagenparking van Mondelez in Herentals zijn dinsdagochtend 10 Iraakse illegalen aangetroffen. Ze zaten aan boord van een Tsjechische vrachtwagen. Vermoedelijk trokken ze richting Groot-Brittanië.

Bij de illegalen was er ook een hoogzwangere vrouw en kind. Ze werden onderzocht door een dokter maar verkeren in goede gezondheid. Eén persoon werd overgebracht naar de gevangenis van Wortel (Hoogstraten). De rest van de groep kreeg de opdracht ons land te verlaten

DELEN
Vorig artikelRoald Deckers nieuw raadslid in Herentals
Volgend artikelVijf windturbines op komst voor wijk Molekens
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.