Van Oirschot investeert 15 miljoen euro in nieuwe vestiging

Van Oirschot te Herentals
Foto: Van Oirschot

De groothandel in verwarming en ventilatie Van Oirschot gaat in Herentals 15 miljoen euro investeren in een nieuwe vestiging. Die komt in de KMO-zone Zavelbosheyde. In de zomer 2019 moet de nieuwe vestiging operationeel zijn. De familie Van Oirschot overhandigde een cheque met 30.000 euro aan de verantwoordelijken van Bednet. De firma deed dit n.a.v. haar 50e verjaardag.

DELEN
Vorig artikelJonge moeder moet 15 jaar de cel in
Volgend artikelWaterpeil Kleine Nete verontrust gemeente Grobbendonk
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.