Kelderbrand in woning Rossem, bewoner naar ziekenhuis

Brandweer Herentals
Foto: archief

Vrijdagochtend heeft een brand in een kelder van een woning aan Rossem in Herentals voor heel wat rookschade gezorgd. De brand ontstond aan een kachel in de kelder van een woning. Materialen die lagen opgestapeld hadden daarna vuur gevat. De gangen en kamers van de woning hingen bij aankomst van de brandweer vol rook. De bewoner werd met rookintoxicatie naar het AZ Herentals gevoerd. De brandweerkorpsen van Herenthout en Herentals hadden het vuur snel onder controle. De politie nam uit veiligheid uit de woning enkele geweren mee. De bewoner had er wel een vergunning voor.

DELEN
Vorig artikelGestel is een stiltegebied
Volgend artikelVrachtwagen in schaar aan Herentals-Industrie
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.