Vergunning voor Heistse Radio Christina

radio studio microfoon
Foto: archief

Radio Christina heeft vergunning voor de komende 9 jaar te pakken. Onlangs maakte de Vlaamse Overheid bekend welke lokale radio’s een nieuwe vergunning krijgen vanaf 1 januari 2018. En er is goed nieuws voor Radio Christina want hun dossier werd goedgekeurd. Concreet betekent dit dat deze sterke lokale zender ook vanaf januari zal kunnen blijven uitzenden van op de huidige frequentie 106.1 FM in Heist-op-den-Berg.

Schaalvergroting

Naast de gekende frequentie 106.1 voor Heist-op-den-Berg zal Christina in de loop van 2018 ook te beluisteren zijn in Hulshout via 106.5 FM en in Aarschot via 107.2 FM. Daarnaast kan je Christina ook overal beluisteren via de livestream op www.christina.be. Door deze schaalvergroting streeft de radiozender naar verdere vernieuwingen en verbeteringen. Zo zal er extra aandacht besteed worden aan het lokale socioculturele leven in dit grotere gebied. Daarvoor gaan we goede samenwerkingen aangaan met de betrokken gemeenten, diensten, handelaars, verenigingen, luisteraars, …

“We zijn sterk verankerd in Heist-op-den-Berg en omgeving maar willen vanaf nu ook extra inzetten op de nieuwe regio die we nu gaan bereiken. Ook voor de luisteraars uit Hulshout en Aarschot willen we een meerwaarde bieden.”

DELEN
Vorig artikelSKS Herentals zoekt eerste winst tegen Halle
Volgend artikelAuto botst tegen rolstoelgebruiker
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.