Radio Kempenland wel, Radio Kempen FM niet in Herentals

radio studio microfoon
Foto: archief

De Vlaamse regering heeft opnieuw een aantal lokale radio’s in de Kempen een vergunning bezorgd. Worden erkend: Radio Eagle in Arendonk, Radio Kempenland in Herentals, Double You in Westerlo, Radio TOS in Turnhout, Radio Noorderkempen in Oud-Turnhout, Radio V.R.H. in Westerlo en Geel FM in Geel.

Volgende radio’s verliezen hun frequentie: Radio Lichtaart in Lichtaart, Radio O.T. in Oud-Turnhout, Radio Maria in Ravels, Radio Zoë in Beerse, Radio Capitol Gold in Tielen en Radio Apollo in Wiekevorst.

Drie lokale radio’s mogen niet starten: Radio Aktief in Arendonk, Radio Capitol Gold in Westerlo en Radio Kempen FM in Herentals.

DELEN
Vorig artikel25-jarige dealer blijft in de cel
Volgend artikelSKS Herentals zoekt eerste winst tegen Halle
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.