Nette Copens gevierd in De Vesten

Nette Copens

De leerkrachten en leerlingen van de module wielrennen in de school De Vesten hebben donderdag een feestje gebouwd. Ze vierden de Belgische titel van de 12-jarige Nette Coppens uit Zandhoven. Ze reed zondagnamiddag op de Lilse Bergen van start tot finish aan de leiding bij de meisjes-aspiranten. Uiteindelijk had ze 36″ voorsprong. De school schonk haar een mooie kader met de podiumfoto. Voor haar familie en de medeleerlingen van de wielermodule was er daarna taart.

DELEN
Vorig artikelKnuffels voor de Moeze
Volgend artikel25-jarige dealer blijft in de cel
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.