Knuffels voor de Moeze

Kunstkring Lowie en Stadslijst doneren knuffels voor de Moeze

De nieuwe Grobbendonkse Kunstkring Lowie heeft, samen met Davidsfonds, een succesvolle grote kunsttentoonstelling in de Volle Vaart achter de rug. Met een deel van de opbrengst kocht de enthousiaste vereniging honderd knuffels, zeven volle bananendozen, om te schenken aan de Herentalse pater Kristiaan, ‘de Moeze’, voor diens Sinterklaasactie.

De nieuwe Herentalse politieke formatie Stadslijst sloot zich bij deze actie aan met een volle zak pluchen diertjes. Zo kan de Sint straks ook komen bij kansarme gezinnen om de eindejaarsdagen van de kinderen onverwacht op te fleuren.

DELEN
Vorig artikelDrie familieleden vrijgelaten in drugsonderzoek
Volgend artikelNette Copens gevierd in De Vesten
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.