Hanz Duval brengt op 2e CD ode aan Herentals

Hanz Duval

Maandag presenteert de Herentalse crooner Hans Horemans, onder zijn artiestennaam Hanz Duval, zijn 2e cd. Die kreeg de titel Oldies & More. Speciaal voor de Herentalsenaren brengt hij een ‘ode aan Herentals’. Een aanrader!

De nieuwe cd is de lang verwachte opvolger van Croonertime, is nog meer gevarieerd en bevat 3 Nederlandstalige nummers. De ode aan Herentals is geschreven op de muziek van Si tu t’appelles melancholie van Joe Dassin. Een nummer van een rasechte Herentalsenaar speciaal voor zijn stadsgenoten…

Andere meezingers op de cd Oldies en More zijn zeker Angel, Unforgettable en Summertime.
De versie van Hanz Duval van Verloren Hart, verloren droom heeft zelfs hitkwaliteiten.

De cd-voorstelling van Oldies & More vind plaats op maandag 27 november om 20u (deuren 19u) in café Brigand, Bovenrij in Herentals. De toegang is gratis. Onder het aanwezige publiek worden er enkele cd’s verloot.

(Edit 23/12/2017) Beluister hier “Hertals men stad”:

CD "Oldies and More" van "Hanz Duval"

Een fractie uit "Hertals men stad"CD "Oldies and More" met 17 toffe nummers…Een uniek geschenk !!!Te koop…..zie filmpje !

Publié par Hans Horemans sur samedi 23 décembre 2017