Autodelen heeft 2e auto in Herentals

Autodeelgroep Herentals
Foto: Elle Van Loy

Perstekst Groen Herentals 29/10/2017:

Autodelen… geen woorden maar daden

“Onder het motto ‘delen is het nieuwe hebben’ heb ik een belangrijke beslissing genomen”, zegt Gemeenteraadslid voor Groen Herentals, Lieve Snauwaert. De knoop is doorgehakt, haar auto maakt nu deel uit van de Cosycar deelgroep in Herentals! “Al wie gebruik wil maken van mijn auto kan een overeenkomst tekenen om die te delen volgens bepaalde afspraken”, zegt Lieve. Het eerste contract is getekend met Martijn van Groningen… en er zijn nog geïnteresseerden o.a. op het Romeroplein. De deelgroep met o.a. Martijn, Cathy, Toon, Leen, Innis en Eddy kan nu uitbreiden met deze tweede deelauto.

Geïnteresseerden nemen liefst contact met Martijn 0485 68 52 24 of Lieve 0486 726 650 of sturen een email aan: autodelen.herentals@gmail.com.

Lieve Snauwaert
Romeroplein 8/302
2200 Herentals

Meer info: www.cozycar.be